Post by sacsirabmoosant on Feb 4, 2022 17:43:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc punctele ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bună, îmi place acest joc, am terminat nivelurile fără nicio achiziție. Acum am terminat ultimul restaurant din ultima lume. Nu mai rămâne, există vreo lume nouă care apare.
DEZGUSTAT! Mi-a plăcut foarte mult acest joc, dar există un nivel pe care nu îl pot trece. Am cheltuit o mulțime de dolari pe pietre prețioase, dar nu pot trece. Este unul dintre cei care vin cu combo-uri 150. Faceți toate aceste vase și contorul nu se mișcă. A treia zi de încercare se va dezinstala dacă nimeni nu mă contactează. Am cheltuit 80$ pe acest joc! Dezgustat!
Jocul este distractiv. Cu siguranță un ucigaș al timpului. Deși se pare că durează puțin mai mult pentru a încărca jocul propriu-zis.
O.K
Mare pierdere de timp. Se ajunge la punctul în care trebuie să cumpărați pietre prețioase pentru a continua. Deci renuntat la asta.
Îmi loc
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade esu
Crazy Kitchen: Cooking Game 街機 kney
Jocul este cu adevărat distractiv, dar este aproape imposibil de învins fără a cheltui bani mai târziu. Joc bun ruinat de oameni lacomi
🥰
Super tare jocul 👌
Jocurile refuză să se deschidă din nou. nu stiu de ce? Sunt la nivelul 70, dar nu pot deschide, tocmai ți-am spus că l-am actualizat. Ce mai vrei să spun? Cred că acest joc rămâne ca naiba, am vrut să-i dau 5 stele, dar slavă Domnului că nu am făcut-o. Pentru că de fiecare dată când ajunge la 61, 71, orice subțire care are de-a face cu 1 începe să se încurce. Reușesc să trec de 70 acum 81 a refuzat să se deschidă din nou cu același mesaj de rețea. Dar chiar și cu rețeaua completă, refuză să se deschidă. Poți te rog să lucrezi la el sau îl șterg
Îmi place acest joc, dar sunt escroci. Nu acordă suficient timp pentru a termina, te fac să cumperi boost pentru a termina jocurile. Sunt rapid și, chiar și cu un anumit impuls, timpul încă nu este suficient, așa că trebuie să obțineți mai mult. Dezinstalez acest joc.
Foarte dependentă și costisitoare. Cele mai multe niveluri nu poți trece fără să cumperi diamante, chiar dacă ai rejucat de mai multe ori. Vă rugăm să schimbați acest lucru pentru ca jocul să fie mai distractiv și nu o agitație
Este un joc grozav, dar ar putea oferi mai multe monede pentru niveluri și să nu trimită clienții atât de repede în sesiunile cronometrate și prea mult pentru a obține upgrade-uri uneori, deoarece simt că nu primim suficiente pentru nivelurile pentru care le jucăm, deoarece precum și diamantele, atunci ne obligă să folosim pușculița pentru toate diamantele pe care tocmai le-am câștigat, în afară de asta, un joc grozav pentru distracție
imi place jocul asta
Jocul a fost distractiv până când nu am reușit să trec de niveluri, indiferent ce am încercat.. Răspunsul lor robot (pe baza altor recenzii) este că nivelurile ar trebui să fie „distractive și provocatoare”, dar nu mai este distractiv dacă nu poți niciodată. avans..
Practic, jocul este distractiv și destul de captivant. Dar zgomotul alb al fântânii mă enervează, mă amețește. Și reclamele sunt mult prea multe. Am încercat să joc încă o dată.. și alte reclame.. înțeleg că aveți nevoie de el pentru a îmbunătăți jocul, dar există jocuri care au mai puține reclame decât acestea.. cel puțin nu la fiecare câteva niveluri, degeaba. Îmi pare rău, dezinstalez, uitând cât de bine a fost.
Există o problemă cu jocul. Când dau clic pe redare la nivel, arată încărcarea pentru mult timp. Rețeaua mea funcționează bine, dar nu știu problema. Dar pot juca alte jocuri, nu acesta
Toate bune la început... pe măsură ce treci de nivel, jocul este imposibil de jucat. Și nu vei vedea bani din buzunarul meu pentru pietrele tale stupide. Pa și dezinstalează! Prefer să cumpăr un joc decât să-mi cheltui banii pe pietrele tale!👎👎👎
Sunt dependent de acest joc, dar este mult prea ușor să dai dublu clic și să-ți pierzi rândul, te avertizează, dar nu ai ieșire
Iubește acest joc, aș vrea să-ți poți duce banii în diferite lumi atunci când treci de nivel, dar acesta este singurul meu negativ la acest joc, l-am jucat de luni de zile în fiecare zi și nu la multe reclame sau ferestre pop-up
Superrrr
Grozav
The Archers 2: Stickman Game আর্কেড dmrl
Fantastic
Joc bun, dar trebuie să joci același nivel de mai multe ori pentru a obține acele chei pentru a trece la nivelurile următoare, ceea ce este foarte frustrant 😡
deși captivant îl va dezinstala în curând. Dezvoltatorul este atât de lacom, încât trebuie să cumperi booster și diamante doar pentru a trece de nivelul. de ce există un nivel care vă cere să cumpărați booster la nivelul în care există combo. este doar o diferență de un client pentru a trece de nivelul, dar brusc, îți cere să cumperi diamante. Am investit pesos în acest joc. 1.000 este de ajuns. îl voi dezinstala în curând dacă dezvoltatorul își schimbă strategia de a colecta bani din acest joc. huh
Jocul dorește în mod intenționat să fii învins, astfel încât să poți cumpăra pietre prețioase sau boost. Am descoperit că la câteva niveluri pe care le-am jucat, mai ales acolo unde există constrângeri de timp, clientul va merge atât de încet, când timpul a trecut deja. NU au fost nici măcar o mulțime de clienți pentru început! Edit: atunci poti te rog sa-mi spui trucurile pentru a face clientul sa vina mai repede? Pentru că am jucat de câteva ori fără boost și problema mea este că întotdeauna trebuie să aștept ca clientul să dea ordine și dintr-o dată timpul s-a terminat.
I-aș da 5 stele dacă nu ar trebui să aștept următorul restaurant. De fiecare dată când ajung la capătul unui restaurant, îmi spune că voi veni în curând. acesta este singurul joc pe care îl joc cu adevărat, dar nu îl pot juca pentru că nu există un restaurant de deschis 😣
Grafica jocului și totul despre el sunt foarte frumoase. Am dat acestui joc 3 stele pentru că odată ce ajungi în Franța este aproape imposibil să avansezi. Există un set diferit de monede de câștigat, așa că toate monedele din lumea anterioară sunt inutile și este mult mai greu să obții oricare dintre cele noi pentru a-ți moderniza bucătăria. Am înțeles că aceste jocuri ar trebui să fie provocatoare, dar acest lucru este scandalos.
DEZINSTALARE: Jocul este blocat la nivelul 9-1, 13-2. Încerc să-mi ating obiectivele, dar nu îmi permite să ating limitele obiectivelor, cu ce?!?
Nu pot trece la următorul nivel (Taiwan), încerc să mă conectez la internet, dar nu se actualizează singur. Am încercat deja de atâtea ori, chiar dacă am o conexiune puternică la internet, nu mă pot muta în următoarea țară... se actualizează doar până la 10% și asta este
ideea jocului este grozavă, dar faptul că adaugă pop-up după fiecare tur de gătit este enervant și mă face să vreau să dezinstalez jocul... păcat, dar nu am altă opțiune, deoarece aceste adaosuri fac imposibil să joc și să te bucuri de joc , imposibil să le dezactivați. trebuie să închideți jocul sau să așteptați 25-30 de secunde după fiecare joc înainte de a putea juca altul + timpul pe care trebuie să așteptați ca jocul să se încarce la nivelul următor
🙂
Mi-a plăcut la început, dar pe măsură ce ajung mai departe, unele niveluri sunt imposibil de depășit fără un boost, ceea ce este bine, cu excepția faptului că boosturile costă prea multe pietre prețioase!!! Nu le cumpăr, așa că am șters jocul!!!
Crazy Kitchen: Cooking Game 街機 kney
Acest joc este uimitor, dar nu-mi place distribuția cronometrului. Trebuie să fii foarte rapid, așa că te rog să iei cronometrul, dar toată lumea ar trebui să joace acest joc, de aceea câștig mereu pentru că am mâini rapide, așa că toată lumea ar trebui să joace acest joc dar din nou, vă rog, nu adăugați cronometre și urăsc că până și mâinile mele sunt rapide. Încă urăsc cronometrele și cel puțin acest joc nu are prea multe reclame pentru că urăsc foarte mult urăsc urăsc urăsc reclame urăsc vă mulțumesc foarte mult, iubesc acest joc
joc de 5 stele. scor de 3 stele. Reclamele sunt necontenite. Deși înțeleg că reclamele vă ajută să îmbunătățiți jocul, aș dori să văd o opțiune de plată pentru eliminarea sau reducerea semnificativă a anunțurilor. Cred că mai sunt și alții, ca mine, care te vor plăti, astfel încât să nu fim nevoiți să ne uităm la reclame. Multe alte jocuri au această opțiune.
Jocul este misti dar ai foarte putin timp la nivel su nu ai timp sa le termini
E drăguță, grafică bună, dar nu mai există nicio provocare după ce obțineți 4 plite și 4 plite, ceea ce se poate întâmpla la jumătatea drumului. Apoi ajungi la nivelul 15, restaurant nou și iei totul de la capăt: burgeri în loc de fripturi. Destul de plictisitor tbh
Nu-i chiar așa de bun
Jocul este foarte fain doar dacă nu te enervează reclamele care apar de nicăieri și la care nu poți da skip. Înțeleg rostul reclamelor pe care alegi să le vezi ptr timp extra, dar reclamele forțate îmi taie din relaxarea din timpul jocului. Voi alege alt joc similar unde nu ești forțat sa te uiți 30 de secunde ptr nimic.
iubesc acest joc, captivant, provocator, obișnuiau să câștige greu, au făcut-o mult mai ușor să treci de nivel. preferatul meu de joc! Am evaluat înainte de a juca din nou, nu este corect pentru tine, așa cum este cu mine, meriți 5 stele.. Mulțumesc pentru răspuns și mulțumesc pentru că ai făcut din acest joc un joc distractiv și provocator!
Este un joc grozav. Obții pietre prețioase destul de ușor, spre deosebire de alte jocuri, care durează atât de mult și toate, dar apoi sta cam între ele și, de asemenea, durează ceva timp să se încarce, altfel i-aș fi dat 5
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade esu
Ce-l mai tare
MI-AU ȘTERS RECENZIA!! 11.04.21 ((NU O FACE))!!! Doar că... ok. Clienții se îndreaptă mai lent cu cât ajungi mai departe, ceea ce te obligă să folosești amplificatoare...ȘI ÎN TOA ESCĂ!! Grafica nu este la fel de bună precum am văzut și încercarea de a ieși dintr-un anunț este APROAPE IMPOSIBIL!!